V IPRC (Intellectual Property Rights Consulting) verjamemo, da je ustrezna pravna zaščita naše blagovne znamke osnova za vse nadaljnje aktivnosti, ki jih izvaja vsako podjetje; pa naj bo to promocija, marketing, financiranje novih projektov ali iskanje potencialnih investitorjev in kupcev.

IPRC® je specializirano podjetje, ki izvaja individualna svetovanja, preverja obstoječe pravice intelektualne lastnine (Freedom to Operate), nudi pomoč pri zaščiti znamk, modelov, patentov in ostalih oblik intelektualne lastnine ter izvaja specializirana izobraževanja o upravljanju z intelektualno lastnino in o principih vrednotenja intelektualne lastnine.

 

Strankam nudimo pomoč pri identifikaciji, upravljanju in uporabi njihove intelektualne lastnine na način, da jim zagotovimo in jih seznanimo s ključnimi informacijami, orodji ter znanjem, ki ga sooblikuje ekipa strokovnjakov. IPRC® Vam tako pomaga pri integraciji intelektualne lastnine v vsakdanje delovne procese. Podjetje preko svoje lastne mednarodne mreže strokovnjakov in članstva v menarodnih združenjih omogoča strankam kvalitetne storitve na področju intelektualne lastnine na območju EU, in širše. 

 

V podjetju želimo postati sinonim za kvalitetne, pravočasne in inovativne storitve upravljanja z intelektualno lastnino v Južni in Vzhodni Evropi. To bomo dosegli z grajenjem na kvalitetnem dolgoročnem sodelovanju z različnimi naročniki v Evropskem in mednarodnem prostoru.  

 

OSNOVNI PODATKI:

 

IPRC, Svetovanje in upravljanje z intelektualno lastnino, d.o.o.

Regentova cesta 40, 

1000 Ljubljana

Slovenija

 

T: 031 496 522

E: info(at)iprc.si

Skype: tadej.cernivec

 

Davčna št.: SI56633602

Matična št.: 6445209000

TRR: SI56 1010 0005 2200 739 (Banka Koper d.d.; SWIFT: BAKOSI2X)

Uporabljamo piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. V primeru, da želite izvedeti več o piškotkh in kako jih uporabljamo, si oglejte naše Pogoje uporabe.

  Sprejmem piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information