IPRC® (Intellectual Property Rights Consulting) je specializirano podjetje, ki izvaja individualna svetovanja, preverja obstoječe pravice intelektualne lastnine (Freedom to Operate), svetuje pri zaščiti znamk, modelov, patentov in ostalih oblik intelektualne lastnine ter nudi specializirana izobraževanja o upravljanju z intelektualno lastnino in o principih vrednotenja intelektualne lastnine.

 

Našim strankam nudimo pomoč pri identifikaciji, upravljanju in uporabi njihove potencialne intelektualne lastnine na način, da jim zagotovimo in jih seznanimo s ključnimi informacijami, orodji ter znanjem, ki ga sooblikuje ekipa strokovnjakov. IPRC® Vam tako pomaga pri integraciji intelektualne lastnine v vsakdanje delovne procese. Podjetje preko svoje lastne mednarodne mreže strokovnjakov in članstva v menarodnih združenjih omogoča strankam kvalitetne storitve na področju intelektualne lastnine na območju EU, in širše. 

 

V podjetju želimo postati sinonim za kvalitetne, pravočasne in inovativne storitve upravljanja z intelektualno lastnino v Južni in Vzhodni Evropi. To bomo dosegli z grajenjem na kvalitetnem dolgoročnem sodelovanju z različnimi naročniki v Evropskem in mednarodnem prostoru.  

 

OSNOVNI PODATKI:

 

IPRC, Svetovanje in upravljanje z intelektualno lastnino, d.o.o.

Regentova cesta 40, 

1000 Ljubljana

Slovenija

 

T: 031 496 522

F: 0590 34 881

E: info(at)iprc.si

Skype: tadej.cernivec

 

Davčna št.: SI56633602

Matična št.: 6445209000

TRR: SI56 1010 0005 2200 739 (Banka Koper d.d.; SWIFT: BAKOSI2X)

Uporabljamo piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. V primeru, da želite izvedeti več o piškotkh in kako jih uporabljamo, si oglejte naše Pogoje uporabe.

  Sprejmem piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information