Vrednotenje intelektualne lastnine

Vse ima svojo ceno! Postavite ceno tudi svoji intelektualni lastnini!

Sodeč po podatkih WIPO (World Intellectual Property Organisation), več kot polovica velikih podjetij v EU ne vključuje intelektualne lastnine v svoje notranje revizije.

Preberite več: Vrednotenje intelektualne lastnine
Izobraževanje intelektualna lastnina


Ali vaši zaposleni vedo, kako upravljati z intelektualno lastnino? Organizirajte izobraževanje o upravljanju z intelektualno lastnino!

IPRC ima večletne izkušnje na področju upravljanja z intelektualno lastnino in povezanimi vsebinami ter stalno osvešča javnost ne samo o pomenu zaščite intelektualne lastnine, ampak tudi o pomenu uporabe (brezplačnih) orodij, ki omogočajo upravljanje z intelektualne lastnine preko vsakodnevne uporabe.

Preberite več: Izobraževanja o intelektualni lastnini
Analiza svobode delovanja


Ali ste prepričani, da z vašimi aktivnostmi NE KRŠITE registriranih pravic intelektualne lastnine?

Analiza svobode delovanja (FTO Analiza) je narejena za specifično regijo ali državo, ki poda informacijo o tem, ali podjetje s svojimi aktivnostmi/izdelki kršijo pravice intelektualne lastnine (obstoječ patent, znamko, model, geografsko označbo itd.) ali ne. 

Preberite več: Analiza svobode delovanja

Uporabljamo piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. V primeru, da želite izvedeti več o piškotkh in kako jih uporabljamo, si oglejte naše Pogoje uporabe.

  Sprejmem piškotke na tej strani.
EU Cookie Directive Module Information